Vårt personvern

Vi i Flexspace AS, som driver nettsiden (www.flexspace.tech) tar ansvar for å beskytte dine personopplysninger. Hvis du ikke er enig med vår personvern ber vi deg vennligst avstå fra å bruke våre tjenester.

Sist oppdatert:22.01.2021

Personopplysninger vi lagrer

Vi lagrer kun opplysninger om deg når du benytter deg av våre tjenester som kan være:

  • Informasjon som du selv oppgir: navn, epostadresse, mobilnummer og selskap du jobber i.
  • Informasjon samlet inn automatisk i forbindelse med bruk av våre tjenester. Informasjon om hvordan du bruker tjenestene. Posisjonsinformasjon. Informasjonskapsler og annet innhold lagret lokalt.
  • Informasjon fra andre kilder.

Formål med behandlingen

Vi behandler og oppbevarer dine opplysninger for bruk kun i tilknytning til prosesser relatert til virksomheter. Vi lagrer i tillegg adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte person navigerer på siden.

Grunnlaget for lagringen

Informasjon om opplysninger kun i bruk til prosesser relatert til virksomheter. Slik at vi kan gi deg kontortilbud. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med din registrering via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt i vårt eget system. Vi bruker informasjonskapsler ("cookies") på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best brukeropplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av cookies. Les mer hvilke typer informasjonskapsler vi bruker.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere i tilknytning til prosesser relatert kontorsøk.

Rettigheter for brukeren

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Sikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontakt oss

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

hello@flexspace.tech